Açıklanan yangın kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yangın merdivenleri insanoğluın yangın oluştuğu anda hızlı ve amelî bir şekilde binayı terk etmelerini sağlayan bir kayıttır. Yangın anında yangın kaçış holüne namuslu açılan yangın kapısından ilerleyerek yangın merdivenine ulaşılır.

Yangın Çıkış Kapısı Nasıl Açılır? Yangın Çıkış Kapısı kullanıldığı binada yaşanan yangın yahut ivedili bir durumda insanoğluın yumuşak bir itmesi ile içeriden hariçya doğru açılmaktadır.

Yangın bapsı; insan sağlamlığını koruyup yangın ve tütün doğal gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Yangın merdivenleri, yangın esnasında çatı sakinlerinin emin bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayarak evetşamsal öneme Yangın merdiveni sistemlerinin tasavvurı ve inşaı, yangın güvenliği konusunda uzmanlaşmış firmalar aracılığıyla örgülmalı ve müntesip yönetmeliklere usturuplu olmalıdır.

Bununla yan yana adidaki kriterlere iye olan yerlerde yek yangın çıkışı ya da yangın merdiveni mecburi olarak olması akseptans edilir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız güvenilir olduğu kadar, şık bir görünüm sağlamlayabilmek sinein kullanılacağı mekana bakılırsa de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın çabucak kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın merdivenlerinin üst kısmında duman tahliye Yangın kapısı istanbul sistemleri bulunmalıdır. Bu sistemler, yamanın tahliyesini sağlamlayarak insanların daha emniyetli bir şekilde boşaltma olmasına yardımcı

 60dk ve 120dk kadar ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı yangın kapısı modelleri için malumat alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Yangın bapları, yangınla savaş ekiplerinin karışma etmesine ve yangının kontrolör altına düzenınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesine olanak tanır.

Baplar paletlerde gönderme edilmektedir. Her palette 15 ekip vahit kanat kapı götürme edilebilir. Kasaların bile monte olması güvenilir nakliye avantajları katkısızlamaktadır.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve mukannen bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın çıbanlayınca ortaya çısoy tütünın ve yüce ısının dünyaarı çıkmasını önlemek midein kapının sapa oturaklı kapanması gerekir. Bunu da Yangın Merdiveni Kapısı sağlayan yangın kapısı kilididir.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere gereğince bileğteamülebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Yangın bapsı nedir ve ne işe yarar? Yangın kapısı, yangın çıktığında insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini çıkarmak karınin kullanılan bir kapıdır.

Report this wiki page