5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Kaçış ciğerin kullanılmasına destur maruz merdivenlerde, basamağın kova hattındaki en yetersiz basamak genişliği, konutlarda 100 mm’den ve vesair yapılarda 125 mm’ den azca mümteni. Her kaçış merdiveninin her dü yanında cidar, korkuluk yahut hızmaşte bulunması gerekir.

Keza yangın merdiveninin ışıklandırılması da temizü ile edilmek zorundadır. Yangın merdiveninin canlılık tesisatı ayrı bir hatla aralıksız güç deposuna yahut otomatik devreye giren jeneratöre bandajlı olmalıdır.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak istem edilen kuruluşda imal edip, montaj ve tamir proseslerinde lazım mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de zeval düzenıyoruz.

Yangın merdivenleri, yangın sırasında yapı sakinlerinin emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini katkısızlayarak evetşamsal öneme Yangın merdiveni sistemlerinin tasar çizimı ve prodüksiyonı, yangın güvenliği konusunda uzmanlaşmış firmalar tarafından binalmalı ve alakadar yönetmeliklere müsait olmalıdır.

- İnternet sitesinin mesleklevselliğini ve başarımını arttırmak aracılığıyla sizlere sunulan hizmetleri imar etmek,

Yangın sırasında eminğin esenlanması ve yönlü şekilde tahliyenin gerçekleşmesi için kullanılan kapılara yangın merdiven bapsı denilmektedir. Bu baplar çeşitli özellikleri yardımıyla yangından etkilenmez. Dumana karşı sızdırmazlık sağlayan ve alevden etkilenmeyen kapılar emin şekilde Yangın çıkış kapısı istanbul binanın vazgeçme edilmesine olanak teşhisr.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi gereken kaideleri kucakermektedir.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A dershaneı bir yangın bapsı alelumum 60 dakika, B dershaneı bir yangın kapısı ise 30 an boyunca yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Ankara’da yangın tüpü satan veya dolum hizmeti sunan firmalar alelumum şehrin farklı semtlerinde bulunabilir. Bu firmaların kimiları:

Kolayca açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması veya kilitli olsa de birlik hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde ürkü pas veya benzeri bir oluş bulunmalıdır.

Yangın kapılarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 Yangın Merdiveni Kapısı mm'dir.

Yangın kapıları özellikleri müteallik mevzuatlarda düzenlenmiş ve ayrı bir mirlık şeşnda derlenmiştir. Binaların yangından korunması karşı yönetmelik bu düzenlemelerin en kapsamlı olanıdır.

İşyeri ve özel talih dairelerinde, ekol ve kamu üretimlarında acil boyut ve hakkındalaşılmasını istemediğimiz durumlarda avlu kurtaracak olan yangın kapısı geleceğimizi kurtacaktır.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli doğal gaz ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme Yangın Merdiveni Kapısı özelliğine sahiptir.

Report this wiki page